Helium accumulatie tester:

Een op maat gemaakte lektestmachine voor kwaliteitscontroles van meerdere soorten gaskleppen.

Helium accumulation tester

Ontwerp laadpalen:

Een ontwerptekening voor roestvast stalen elektrische laadpalen, in samenwerking met zusterbedrijf Streetplug.

Ontwerp hubs

Robot arm met gripper:

Een robotarm die wordt ingezet bij het automatisch testen en assembleren van serieproducten.

Robot arm

Fabriekshal:

Verborg engineering beschikt over een ruime goed uitgeruste machinefabriek, om onderdelen te produceren en machines te assembleren.

Fabriekshal Verborg engineering

Stalen vaten opstuik / kraal machine

Een betrouwbare oplossing voor stevige productiestappen.

De opstuik / kraalmachine voor vaten voegt duurzaamheid toe aan de productie en blinkt uit in het uitvoeren van zware taken. Deze semi-automatische machine, vormt effectief beide uiteinden van een gelast vat. Dit proces maakt het vat sterker en gemakkelijker verplaatsbaar binnen de fabriek.

Bovendien bereidt het opstuikproces het vat voor op het bevestigen van de boven- en onderkant van stalen vaten met een gesloten kop. Zodra opgestuikt, wordt de bovenkant stevig bevestigd met behulp van een fels (soepel uitgevoerd met de Verborg Deksel felser).

Voor stalen vaten met een open kop (open head) biedt deze machine ook de mogelijkheid om de bovenrand te krullen terwijl de onderkant wordt opgestuikt, vergelijkbaar met vaten met een gesloten kop (tight head).

De opstuik / kraalmachine uitrusting is ontworpen voor eenvoudige aanpassingen en zelfcentrering, waardoor deze gebruiksvriendelijk is en tegelijkertijd zorgt voor een hoge productiviteit.

Steving gebouwd met een hydraulisch systeem, zorgt deze machine voor sterke en gecontroleerde bewegingen, essentieel voor een succesvol opstuik- / kraalproces.

Opstuik / kraal machine

Voel je vrij om contact met ons op te nemen voor meer informatie.