Helium accumulatie tester:

Een op maat gemaakte lektestmachine voor kwaliteitscontroles van meerdere soorten gaskleppen.

Helium accumulation tester

Ontwerp laadpalen:

Een ontwerptekening voor roestvast stalen elektrische laadpalen, in samenwerking met zusterbedrijf Streetplug.

Ontwerp hubs

Robot arm met gripper:

Een robotarm die wordt ingezet bij het automatisch testen en assembleren van serieproducten.

Robot arm

Fabriekshal:

Verborg engineering beschikt over een ruime goed uitgeruste machinefabriek, om onderdelen te produceren en machines te assembleren.

Fabriekshal Verborg engineering

Stalen vaten opstuik / kraal machine

Een duurzame machine speciaal ontworpen voor krachtige productiestappen.

De opstuik / kraal machine is een semi-automatische machine die de randen op beide einden van een gelast vat kan opstuiken. Na het opstuiken van de randen heeft het vat een sterkere constructie en kan deze makkelijker door de rest van de fabriek vervoerd worden.

De opstuikstap is ook een voorbereiding op de fels-stap waarbij de onderkant en (eventuele) bovenkant van het vat worden bevestigd. Nadat het vat is opgestoken, kan door middel van een Verborg Deksel felser de fels-actie uitgevoerd worden.

Voor open head vaten heeft deze machine ook een kraal-optie, hierdoor kan de bovenste rand van het vat gekraald worden, terwijl de onderste rand wordt opgestoken.

Opzetstukken voor het opstuiken en kralen is snel wisselbaar en zelf-centrerend, dit maakt de machine ergonomisch aantrekkelijk en zorgt het voor een maximale productiecapaciteit.

Deze machine heeft een sterke constructie en een hydraulische aandrijving, waardoor er sterke en gecontroleerde bewegingen gemaakt kunnen worden. Deze aspecten zijn nodig voor het uitvoeren van een goede opstuik- / kraal productiestap.

Opstuik / kraal machine

Voel je vrij om contact met ons op te nemen voor meer informatie.