Helium accumulatie tester:

Een op maat gemaakte lektestmachine voor kwaliteitscontroles van meerdere soorten gaskleppen.

Helium accumulation tester

Ontwerp laadpalen:

Een ontwerptekening voor roestvast stalen elektrische laadpalen, in samenwerking met zusterbedrijf Streetplug.

Ontwerp hubs

Robot arm met gripper:

Een robotarm die wordt ingezet bij het automatisch testen en assembleren van serieproducten.

Robot arm

Fabriekshal:

Verborg engineering beschikt over een ruime goed uitgeruste machinefabriek, om onderdelen te produceren en machines te assembleren.

Fabriekshal Verborg engineering

Hydrostatische test - IBC-containers

Effectieve tester met een kleine footprint.

Deze hydrotest-installatie voor IBC-containers onderscheidt zich door zijn compacte formaat en snelle testprocedure. Met de mogelijkheid om een druktests uit te voeren, kan een IBC-container grondig gecontroleerd worden op eventuele lekken. Deze installatie biedt een efficiƫnte en nauwkeurige methode om de integriteit van de containers te waarborgen, met een opmerkelijk korte testtijd.

De beslissing om te kiezen voor een drukverschiltest als testmethode werd ingegeven door praktische overwegingen. De drukverschiltest bood een combinatie van snelle testtijd en kosteneffectiviteit, wat ideaal was voor deze toepassing op IBC-containers. Ook bleek dat de precisie van deze testmethode voldeed aan de gestelde eisen.

Het omzetten van het concept van een drukverschiltest naar het uiteindelijke ontwerp van de machine en tevens de productie ervan werd uitgevoerd onder het beheer van Verborg Engineering. Wat resulteerde in een goed functionerend eindproduct.

De machine is semi-automatisch ontworpen. Met het oog op gemak in gebruik, maakt de vorm van de onderkant van het frame het mogelijk om moeiteloos opgepakt te worden door de lepels van een heftruck, wat zorgt voor eenvoudige verplaatsing.

Hydrostatische test - IBC-containers

Specificaties van dit project:

Product type:			: IBC containers
Afmetingen (lxbxh)	        : 1300x1220x3700 [mm]
Gewicht				: 1000 [kg]

Voel je vrij om contact met ons op te nemen voor meer informatie.