Helium accumulatie tester:

Een op maat gemaakte lektestmachine voor kwaliteitscontroles van meerdere soorten gaskleppen.

Helium accumulation tester

Ontwerp laadpalen:

Een ontwerptekening voor roestvast stalen elektrische laadpalen, in samenwerking met zusterbedrijf Streetplug.

Ontwerp hubs

Robot arm met gripper:

Een robotarm die wordt ingezet bij het automatisch testen en assembleren van serieproducten.

Robot arm

Fabriekshal:

Verborg engineering beschikt over een ruime goed uitgeruste machinefabriek, om onderdelen te produceren en machines te assembleren.

Fabriekshal Verborg engineering

Verborg Engineering B.V.

Uw leverancier voor speciaalmachines van topkwaliteit.

Met decennia aan praktijkervaring staat Verborg Engineering synoniem voor vooraanstaande expertise in het ontwerpen en vervaardigen van op maat gemaakte machines. Onze focus heeft zich natuurlijk ontwikkeld, met een sterke specialisatie in het ontwikkelen van geautomatiseerde oplossingen voor industrieën zoals industriële verpakkingen en lektestmachines.

Naast het ontwerpen en fabriceren van nieuwe machines voor speciale doeleinden, bieden we reserveonderdelen aan en benutten we onze expertise om bestaande apparatuur te renoveren, aan te passen en te verbeteren. Bij Verborg Engineering zijn we niet alleen experts in machines; we zijn uw partners in duurzame industriële oplossingen.

Ga naar projecten:

Industriële verpakkingen Industriële verpakkingen
Klinkmachines Klinkmachines
Automatisering lektesten Automatisering lektesten
Diverse Diverse
Verborg project archief Verborg project archief

(Klik op een foto voor meer info)

Een breed scala aan processen en toepassingen

Verborg Engineering B.V. staat aan de voorhoede van technische uitmuntendheid en biedt een uitgebreid assortiment aan processen en toepassingen die zijn ontworpen om te voldoen aan diverse industriële behoeften. Onze capaciteiten omvatten een breed spectrum:

Van de precisie van geautomatiseerde lektestsystemen tot de naadloze efficiëntie van assemblagelijnen, zorgen wij voor optimale prestaties in elke productiefase. Onze felsmachines zijn ontworpen voor onberispelijke naden, terwijl onze voorkraalmachines zorgen voor nauwkeurige vormgeving. Klinkmachines zorgen voor robuuste verbindingen, en onze pick & place units bieden behendige en nauwkeurige hantering.

Op het gebied van precisie zorgen onze meet- en kalibratiemachines voor nauwkeurigheid tot in het kleinste detail. Onze laadsystemen zijn zorgvuldig vervaardigd om naadloos te integreren met bijvoorbeeld onze pers- en stempelprocessen. Ondertussen stroomlijnt onze automatische schroefmachines de assemblage, en onze doseermachines en dispensers zorgen voor nauwkeurige materiaalverdeling.

Bovendien creëren we niet alleen nieuwe oplossingen; we geven bestaande productiemachines en lijnen nieuw leven door middel van onze revisie-, moderniserings- en onderhoudsdiensten.

Onze website toont een rijk portfolio van projecten, elk een bewijs van onze veelzijdige vaardigheden en expertise.

Begrijpend dat elk project zijn unieke eisen heeft, nodigen we u uit om contact met ons op te nemen. Uw specifieke uitdagingen en behoeften zijn voor ons een kans om te laten zien wat we kunnen doen, en we zijn ervan overtuigd dat we innovatieve oplossingen kunnen bieden die perfect aansluiten bij uw doelen.