Helium accumulatie tester:

Een op maat gemaakte lektestmachine voor kwaliteitscontroles van meerdere soorten gaskleppen.

Helium accumulation tester

Ontwerp laadpalen:

Een ontwerptekening voor roestvast stalen elektrische laadpalen, in samenwerking met zusterbedrijf Streetplug.

Ontwerp hubs

Robot arm met gripper:

Een robotarm die wordt ingezet bij het automatisch testen en assembleren van serieproducten.

Robot arm

Fabriekshal:

Verborg engineering beschikt over een ruime goed uitgeruste machinefabriek, om onderdelen te produceren en machines te assembleren.

Fabriekshal Verborg engineering

Partners

Om onze flexibiliteit en slagkracht te vergroten werken we nauw samen met onze zusterbedrijven:

Tuimel- & radiaal klinken:

Verborg Engineering B.V. is de trotse distributeur van Guillemin machines in de Benelux. Guillemin ontwerpt & bouwt klinkmachines / assemblagelijnen sinds 1911. Guillemin is bijvoorbeeld actief in de auto-, luchtvaart- en verschillende maakindustrie├źn.

Engineering & automatisering:

PIA-Automation is specialist op het gebied van elektrotechniek, automatisering, programmeren, monteren en installeren.
De klanten van PIA automation zijn actief in o.a. de maakindustrie, levensmiddelenindustrie, land- en tuinbouw, procesindustie, machinebouw, offshore, scheepvaart, havens, waterbeheersing.

Innovatie & duurzaam laden

StreetPlug is een innovatief Nederlands bedrijf dat o.a. ondergrondse laadvoorziening ontwikkeld heeft. Deze niet-zichtbare laadvoorziening is ontstaan vanuit een groeiende behoefte uit de markt; met elektrisch rijden, komt elektrisch laden. Er is steeds meer vraag naar slimme laadoplossingen. Met de ondergrondse laadvoorziening wil StreetPlug op een innovatieve en creatieve manier elektrisch rijden en haar omgeving aantrekkelijker maken met het oog op een duurzame samenleving.

Jachthaven- & recreatietechniek:

TecforRec is gespecialiseerd in het leveren van recreatietechniek voor jachthavens, campings en bungalowparken. Al onze producten zijn te bestellen via onze webshop. TecforRec wil gemak bieden voor zowel zakelijke als particuliere klant. TecforRec is continue bezig met het uitbreiden en verbeteren van haar webshop.