De StreetPlug:

Het alternatief voor een laadpaal. Een slimme ondergrondse laadvoorziening voor elektrische auto's. De streetplug is ontwikkeld in samenwerking met StreetPlug B.V.

StreetPlug

Schroefmodule:

Een op maat gemaakte schroeftool die wordt toegepast bij het automatisch assembleren van producten in een robotcel.

schroefmodule

Robot arm met gripper:

Een robotarm die wordt ingezet bij het automatisch testen en assembleren van serieproducten.

Robot arm

Fabriekshal:

Verborg engineering beschikt over een ruime goed uitgeruste machinefabriek, om onderdelen te produceren en machines te assembleren.

Fabriekshal Verborg engineering

Partners:

Om onze flexibiliteit en slagkracht te vergroten werken we nauw samen met onze zusterbedrijven:

Engineering & mechanisering:

PIA-Mechanical ontwerpt en bouwt innovatieve machines voor productiebedrijven. Ook ondersteunt PIA Mechanical in de ontwikkeling en productie van technische producten.

Engineering & automatisering:

PIA-Automation is specialist op het gebied van elektrotechniek, automatisering, programmeren, monteren en installeren.
De klanten van PIA automation zijn actief in o.a. de maakindustrie, levensmiddelenindustrie, land- en tuinbouw, procesindustie, machinebouw, offshore, scheepvaart, havens, waterbeheersing.

Innovatie & duurzaam laden

StreetPlug is een innovatief Nederlands bedrijf dat o.a. ondergrondse laadvoorziening ontwikkeld heeft. Deze niet-zichtbare laadvoorziening is ontstaan vanuit een groeiende behoefte uit de markt; met elektrisch rijden, komt elektrisch laden. Er is steeds meer vraag naar slimme laadoplossingen. Met de ondergrondse laadvoorziening wil StreetPlug op een innovatieve en creatieve manier elektrisch rijden en haar omgeving aantrekkelijker maken met het oog op een duurzame samenleving.

Jachthaven- & recreatietechniek:

TecforRec is gespecialiseerd in het leveren van recreatietechniek voor jachthavens, campings en bungalowparken. Al onze producten zijn te bestellen via onze webshop. TecforRec wil gemak bieden voor zowel zakelijke als particuliere klant. TecforRec is continue bezig met het uitbreiden en verbeteren van haar webshop.