De StreetPlug:

Het alternatief voor een laadpaal. Een slimme ondergrondse laadvoorziening voor elektrische auto's. De streetplug is ontwikkeld in samenwerking met StreetPlug B.V.

StreetPlug

Schroefmodule:

Een op maat gemaakte schroeftool die wordt toegepast bij het automatisch assembleren van producten in een robotcel.

schroefmodule

Robot arm met gripper:

Een robotarm die wordt ingezet bij het automatisch testen en assembleren van serieproducten.

Robot arm

Fabriekshal:

Verborg engineering beschikt over een ruime goed uitgeruste machinefabriek, om onderdelen te produceren en machines te assembleren.

Fabriekshal Verborg engineering

Productshuttle:

Details:

Doordat dit transportsysteem wordt aangedreven met een compact dubbelkruk mechanisme verlopen de verplaatsingen snel en vloeiend.

Werking:

Met behulp van dit transportsysteem worden producten langs verschillende bewerkingsstations verplaatst. Eerst worden de producten opgelicht, gefixeerd en vervolgens nauwkeurig verplaatst naar een volgend bewerkingsstation.

Toepassingen:

Op dit moment wordt dit transportsysteem ingezet voor de positionering van stalen vaten.

Levering:

Desgewenst wordt deze productshuttle geïnstalleerd en afgesteld op locatie. Bij elk transportsysteem wordt een handleiding met bedrijfs- en onderhoudsinstructies geleverd en indien van toepassing afgeleverd met bijbehorende onderprogramma's en aansluiting voor PC.

Verborg Engineering staat altijd borg voor een adequate service.

Elke machine wordt conform de CE-normering uitgevoerd. Levering geschiedt volgens de algemene voorwaarde van de Metaalunie (Metaalunievoorwaarden).