Helium accumulatie tester:

Een op maat gemaakte lektestmachine voor kwaliteitscontroles van meerdere soorten gaskleppen.

Helium accumulation tester

Ontwerp laadpalen:

Een ontwerptekening voor roestvast stalen elektrische laadpalen, in samenwerking met zusterbedrijf Streetplug.

Ontwerp hubs

Robot arm met gripper:

Een robotarm die wordt ingezet bij het automatisch testen en assembleren van serieproducten.

Robot arm

Fabriekshal:

Verborg engineering beschikt over een ruime goed uitgeruste machinefabriek, om onderdelen te produceren en machines te assembleren.

Fabriekshal Verborg engineering

Bedrijfsprofiel

Verborg Engineering onderscheidt zichtzelf van andere machinebouwers en technische bedrijven door zowel ontwerp, productie en installatie van speciaalmachines uit te voeren in eigen beheer. Hierdoor hebben wij de mogelijkheid om doelgerichte oplossingen aan te bieden met een prijstechnisch voordeel.

Missie

Over de jaren heeft Verborg Engineering B.V. een goede reputatie opgebouwd als machinebouwer met specialismen in o.a. de stalen vaten- en lektest-industrie. Door onze vakkennis constant uit te breiden kunnen wij naast ontwerpen en produceren ook een adviserende rol vervullen in onze projecten.

Onze projecten kunnen hierdoor doelgericht uitgevoerd worden. Dit maakt ons een unieke en betrouwbare leverancier waar klanten een langdurige relatie mee aan gaan.

Bij ons heeft de kwaliteitsborging van onze machines de hoogste prioriteit. Om deze kwaliteit te waarborgen wordt er per project nauw gekeken naar de volgende aspecten:

Kernactiviteiten