Helium accumulatie tester:

Een op maat gemaakte lektestmachine voor kwaliteitscontroles van meerdere soorten gaskleppen.

Helium accumulation tester

Ontwerp laadpalen:

Een ontwerptekening voor roestvast stalen elektrische laadpalen, in samenwerking met zusterbedrijf Streetplug.

Ontwerp hubs

Robot arm met gripper:

Een robotarm die wordt ingezet bij het automatisch testen en assembleren van serieproducten.

Robot arm

Fabriekshal:

Verborg engineering beschikt over een ruime goed uitgeruste machinefabriek, om onderdelen te produceren en machines te assembleren.

Fabriekshal Verborg engineering

Over ons

Verborg Engineering onderscheidt zich van andere machinebouwers en technische bedrijven door zijn praktische benadering bij het ontwerpen, bouwen en installeren van machines voor specifieke doeleinden. Dit directe beheerproces stelt ons in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden die zowel flexibel als kosteneffectief zijn.

Onze missie

In de loop der tijd heeft Verborg Engineering zich een naam verworven als betrouwbare leverancier van eersteklas gespecialiseerde machines. Onze expertise omvat geautomatiseerde oplossingen voor uiteenlopende behoeften, zoals gestroomlijnde productie van stalen vaten en efficiënte lektesten. Door voortdurend onze vaardigheden te verfijnen, creëren we niet alleen machines, maar bieden we ook inzichtelijke begeleiding in de beginfases van projecten.

Deze focus zorgt ervoor dat onze projecten resultaatgericht zijn en worden uitgevoerd met de grootst mogelijke efficiëntie, waardoor onze reputatie als unieke en betrouwbare partner voor duurzame klantrelaties wordt versterkt.

Kwaliteit staat centraal

Wij handhaven een onwrikbare toewijding aan kwaliteitsbeheer, waarbij we ons richten op het vervaardigen van efficiënte en functionele machines en besturingen, het uitvoeren van hoogwaardige productie en assemblage, en het bieden van uitgebreid toezicht van ontwerp tot productie voor een naadloze projectervaring.

Onze kernactiviteiten

Onze kernactiviteiten omvatten het ontwerpen en bouwen van machines op maat voor specifieke automatiseringsbehoeften, het upgraden van bestaande machines met de nieuwste veiligheidsnormen en geavanceerde besturingen, en het nauwkeurig reproduceren van ingewikkelde machineonderdelen op basis van onze eigen tekeningen of die van de klant, met behoud van de nadruk op technische precisie en kwaliteit.

Bij Verborg Engineering combineren we innovatie met precisie en streven we ernaar uw vertrouwde partner te zijn in efficiënte machineoplossingen.