Helium accumulatie tester:

Een op maat gemaakte lektestmachine voor kwaliteitscontroles van meerdere soorten gaskleppen.

Helium accumulation tester

Ontwerp laadpalen:

Een ontwerptekening voor roestvast stalen elektrische laadpalen, in samenwerking met zusterbedrijf Streetplug.

Ontwerp hubs

Robot arm met gripper:

Een robotarm die wordt ingezet bij het automatisch testen en assembleren van serieproducten.

Robot arm

Fabriekshal:

Verborg engineering beschikt over een ruime goed uitgeruste machinefabriek, om onderdelen te produceren en machines te assembleren.

Fabriekshal Verborg engineering

Routebeschrijving

Adres

Verborg Engineering B.V.
Industrieterrein Majoppeveld-Noord
Jan Frederik Vlekkestraat 195 B
4705 AH Roosendaal
The Netherlands

Route vanuit Breda

Volg de route A58 richting Roosendaal. Neem afslag 22 Zegge. Blijf op de Rijksweg-Noord / Leemstraat richting Majoppeveld-Noord. Sla linksaf de Jan Frederik Vlekkestraat in.

Route vanuit Breda 1 Route vanuit Breda 2

Route vanuit Rotterdam

Neem de A16 en later de A17 richting Dordrecht en vervolg richting Roosendaal. Afslag 21-Roosendaal-Noord vanaf de A17. Weg N268 volgen richting Roosendaal. Bij de stoplichten gaat u de Nelson Mandelaweg op. Volg de Nelson Mandelaweg tot het einde, sla dan bij de laatste T-splitsing linksaf de Leemstraat in en sla ten slotte rechtsaf de Jan Frederik Vlekkestraat in.

Route vanuit Rotterdam 1 Route vanuit Rotterdam 2 Route vanuit Rotterdam 3

Route vanuit Antwerpen

Begin met het nemen van de A12 in Belgiƫ. Zodra u de grens met Nederland overgaat, blijft u op de A4. Als u het knooppunt Markiezaat nadert, gaat u naar de rechterbaan en volgt u de borden E312/A58/A4, richting Bergen op Zoom/Roosendaal/Rotterdam. Bij knooppunt Zoomland houdt u de twee rechterbanen aan en volgt u de borden A58/E312 richting Roosendaal/Rotterdam/Breda.

Gebruik bij het knooppunt De Stok opnieuw de twee rechterrijstroken en volg de borden E312/A58 richting Roosendaal/Breda. Neem afrit 23 richting Roosendaal-Oost. Sla linksaf naar de Oostpoort/Van Beethovenlaan en vervolg over de Van Beethovenlaan. Sla uiteindelijk rechtsaf de Strausslaan in en vervolgens rechtsaf de Bredaseweg op. Sla ten slotte linksaf de Jan Frederik Vlekkestraat in. Route vanuit Antwerpen 1 Route vanuit Antwerpen 2