De StreetPlug:

Het alternatief voor een laadpaal. Een slimme ondergrondse laadvoorziening voor elektrische auto's. De streetplug is ontwikkeld in samenwerking met StreetPlug B.V.

StreetPlug

Schroefmodule:

Een op maat gemaakte schroeftool die wordt toegepast bij het automatisch assembleren van producten in een robotcel.

schroefmodule

Robot arm met gripper:

Een robotarm die wordt ingezet bij het automatisch testen en assembleren van serieproducten.

Robot arm

Fabriekshal:

Verborg engineering beschikt over een ruime goed uitgeruste machinefabriek, om onderdelen te produceren en machines te assembleren.

Fabriekshal Verborg engineering

Routebeschrijving - Verborg Engineering BV - Roosendaal

Adres:

Plattegrond Roosendaal Plattegrond Majoppeveld-Noord De J.F. Vlekkestraat

Verborg Engineering B.V.
Industrieterrein Majoppeveld-Noord
Jan Frederik Vlekkestraat 195 B
4705AH Roosendaal
Nederland

Route vanuit Breda:

Ga de A16/A58/E19/E312 op in Breda West. Ga verder op de A58/E312 naar de Bredaseweg/Rijksweg-Noord. Neem afrit 22-Zegge vanaf de A58/E312. Weg vervolgen naar de Bredaseweg/de Rijksweg-Noord. De Rijksweg-Noord draait iets naar rechts en wordt de Leemstraat. Sla linksaf naar de Jan Frederik Vlekkestraat

Route vanuit Rotterdam:

Volg de A16 en A17 naar de Provincialeweg Zuid/N268 in Oud Gastel. Neem afrit 21-Roosendaal-Noord vanaf de A17. Voeg in op de A16. Houd links aan bij de splitsing, rij door op de A16/de E19 en volg de borden Dordrecht/Breda. Volg de 2 rechterrijstroken bij het knooppunt Klaverpolder om de borden A17/A59 richting Roosendaal/Bergen op Zoom te volgen. Weg vervolgen naar de A17. Neem afslag 21-Roosendaal-Noord naar N268 richting Roosendaal-Noord. Sla linksaf naar de Provincialeweg Zuid/de N268. Weg vervolgen naar de Nelson Mandelaweg. Sla linksaf naar de Leemstraat. Sla rechtsaf naar de Jan Frederik Vlekkestraat.

Route vanuit Antwerpen:

Ga de A12 op richting Bergen-op-Zoom, Rotterdam. Weg vervolgen naar de A4. Volg de rechterrijstrook bij het knooppunt Markiezaat om de borden E312/A58/A4 richting Bergen op Zoom/Roosendaal/Rotterdam te volgen. Volg de 2 rechterrijstroken bij het knooppunt Zoomland om de borden A58/E312 richting Roosendaal/Rotterdam/Breda te volgen. Weg vervolgen naar de A58/de E312. Volg de 2 rechterrijstroken bij het knooppunt De Stok om de borden E312/A58 richting Roosendaal/Breda te volgen. Weg vervolgen naar de A58/de E312. Neem afslag 23-Roosendaal-Oost richting Roosendaal-Oost. Sla linksaf naar de Oostpoort/de Van Beethovenlaan. Ga verder op de Van Beethovenlaan. Sla rechtsaf naar de Strausslaan. Sla rechtsaf naar de Bredaseweg. Sla linksaf naar de Jan Frederik Vlekkestraat