Helium accumulatie tester:

Een op maat gemaakte lektestmachine voor kwaliteitscontroles van meerdere soorten gaskleppen.

Helium accumulation tester

Ontwerp laadpalen:

Een ontwerptekening voor roestvast stalen elektrische laadpalen, in samenwerking met zusterbedrijf Streetplug.

Ontwerp hubs

Robot arm met gripper:

Een robotarm die wordt ingezet bij het automatisch testen en assembleren van serieproducten.

Robot arm

Fabriekshal:

Verborg engineering beschikt over een ruime goed uitgeruste machinefabriek, om onderdelen te produceren en machines te assembleren.

Fabriekshal Verborg engineering

Routebeschrijving

Adres

Verborg Engineering B.V.
Industrieterrein Majoppeveld-Noord
Jan Frederik Vlekkestraat 195 B
4705 AH Roosendaal
The Netherlands

Route vanuit Breda

Volg de A58 richting Roosendaal. Neem afslag 22 richting Zegge. Ga rechtdoor de Rijksweg-Noord / Leemstraat op richting Majoppeveld-Noord. Sla linksaf de Jan Frederik Vlekkestraat in.

Route vanuit Breda 1 Route vanuit Breda 2

Route vanuit Rotterdam

Volg de A16 en later de A17 richting Dordrecht en daarna richting Roosendaal. Neem vanaf de A17 afslag 21-Roosendaal-Noord. Weg N268 volgen richting Roosendaal. Bij de stoplichten vervolgt u de Nelson Mandelaweg. Nadat u de Nelson Mandelaweg helemaal hebt gevolgd, gaat u bij de laatste T-splitsing linksaf de Leemstraat in en vervolgens rechtsaf de Jan Frederik Vlekkestraat in.

Route vanuit Rotterdam 1 Route vanuit Rotterdam 2 Route vanuit Rotterdam 3

Route vanuit Antwerpen

In Belgiƫ op de A12, na grensovergang in Nederland verder op de A4. Gebruik bij Knooppunt Markiezaat de rechterbaan om de borden E312/A58/A4 richting Bergen op Zoom/Roosendaal/Rotterdam te volgen. Gebruik bij Knooppunt Zoomland de 2 rechterrijbanen om de borden A58/E312 richting Roosendaal/Rotterdam/Breda te volgen. Gebruik bij Knooppunt De Stok de 2 rechterrijbanen om de borden E312/A58 richting Roosendaal/Breda te volgen. Neem afslag 23 richting Roosendaal-Oost. Sla linksaf naar de Oostpoort/Van Beethovenlaan. Blijf de Van Beethovenlaan volgen. Sla rechtsaf naar de Strausslaan. Sla rechtsaf de Bredaseweg op. Sla linksaf de Jan Frederik Vlekkestraat in.

Route vanuit Antwerpen 1 Route vanuit Antwerpen 2