Helium accumulatie tester:

Een op maat gemaakte lektestmachine voor kwaliteitscontroles van meerdere soorten gaskleppen.

Helium accumulation tester

Ontwerp laadpalen:

Een ontwerptekening voor roestvast stalen elektrische laadpalen, in samenwerking met zusterbedrijf Streetplug.

Ontwerp hubs

Robot arm met gripper:

Een robotarm die wordt ingezet bij het automatisch testen en assembleren van serieproducten.

Robot arm

Fabriekshal:

Verborg engineering beschikt over een ruime goed uitgeruste machinefabriek, om onderdelen te produceren en machines te assembleren.

Fabriekshal Verborg engineering

Bubbel / dompeltest – stalen vaten

Een gebruiksvriendelijke oplossing om leklocaties precies te bepalen.

Met onze Dompeltest oplossing voor tight head stalen vaten kan een operator makkelijk lektesten uitvoeren op een geproduceerd of gereviseerd stalen vat. De tester is gemaakt om automatisch het vat onder water te duwen en daar te houden terwijl de operator zijn analyse uitvoert.

Het vat krijgt tijdens deze analyse constant perslucht, hierdoor blijft er luchtdruk in het vat. In het geval van een lek in het vat zal hierdoor een constante bubbelstroom ontstaan bij het lek.

Met deze methode kun je hele kleine lekken detecteren zonder gebruik van een traceergas. Het is ook de makkelijkste manier om de precieze locatie van een lek te bepalen. Het product zal echter wel nat worden tijdens de test.

Een combinatie die we in de praktijk vaker zien is een dompeltest samen met een volautomatische in-lijn lektest (bijvoorbeeld een helium vacuüm test). In de volautomatische productielijn wordt hierdoor elk product getest, de producten die afgekeurd worden door een gedetecteerd lek worden uit de lijn gehaald voor de dompeltest. Bij de dompeltest kan snel achterhaald worden waar het lek precies zit, hierdoor kan bepaald worden of de opgelopen lekken komen door een fout in een van de machines in de productielijn. Elk product wordt hierdoor in-lijn getest, terwijl de kwaliteit van productiestappen actief beheerd kunnen worden. Dit soort voor maximale efficiëntie en kwaliteit.

Vaten dompeltest omhoog Vaten dompeltest omlaag

Demonstratievideo dompeltest:

Dompeltest video

Specificaties voor dit project:

Product type:			: Stalen vaten
Afmetingen (lxbxh)		: 1600x800x2725 [mm]
Gewicht				: 800 [kg]

Voel je vrij om contact met ons op te nemen voor meer informatie.